sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Introducere



Povestile incep mereu cu "A fost odata ca niciodata, etc" dar... Mda. Ma balbai inca de la inceput. Momentan nu am idei, dar astept sa ma loveasca inspiratia din plin si sa incep sa scriu.

Scopul acestui blog este sa transmit un mesaj. Si sper sa ajunga suficient de departe. Vreau ca multi altii, sa daram societatea infecta din zilele noastre si sa o recladesc, caramida cu caramida, pe adevaratele valori ale umanitatii. Vreau ca tinerii sa citeasca mai mult, vreau ca teleziviunea sa nu mai difuzeze oameni de nimic, vreau sa nu ne facem de rusine peste hotare, vreau un nou popor. Vreau o lume construita pe adevaratele principii umane.

Suntem oameni cu traditie, cu credinta in Dumnezeu si totusi... Dumnezeul nostru spune sa ne iubim aproapele si sa fim mai buni si mai milostivi, etc. Dar noi, noi inca vrem rau si inca suntem macinati de lacomia unor vicii de care nu avem nevoie. Furam involuntar, facem rau voluntar, distrugem onoarea unei rase superioare si imbolnavim organismul natiunii noastre. Ne pierdem in dorinta de a supravietui. Dar nu asta este esenta vietii. Creaturile lipsite de ratiune au in creier 3 lucruri: a manca, a supravietui si a se reproduce. Dar la noi supravietuirea nu presupune doar un individ, ci toata comunitatea. Supravietuirea trebuie asigurata intre toti oamenii, fie ca sunt saraci sau bogati.

Mass-media ne-a ars creierele. Televiziunea si muzica de proasta calitate ne influenteaza negativ. In loc sa ne lumineze mintile, gandirea noastra se umple de bani, sex si putere, uitand de scopul nobil pentru care am fost creati. Ne prostim pe zi ce trece si cadem in abisul neintelegerii. Si ramanem blocati acolo, cu telenovele si manele care ne degradeaza mult mai mult si care ne fac sa ne pierdem timpul pretios in aceasta scurta calatorie pamanteana.

De ce? Pentru ca umanitatea trebuie sa-si deschida ochii, sa invete ce este bine si ce este rau, sa se gandeasca la viitor si trecut, nu la prezent, sa incerce sa faca istorie, nu sa o inteleaga. Trebuie sa mergem pe un drum mai bun, pentru ca rasa noastra sa supravietuiasca. Trebuie sa oprim razboaiele si sa ne punem intrebari, trebuie sa gandim pentru ca de asta avem inteligenta.

Tinerii din zilele noastre isi pierd timpul in cluburi, ascultand prostii, traind doar pe internet, nevazand importanta lumii si a vietii. Omul traieste in ceea ce creaza, nu in ceea ce trebuie. Rand pe rand, devenim tot mai incuiati la minte, tot mai departe de adevar. Murim pacaliti si mintiti de cei de sus, murim pacaliti de noi insine, murim fara minte, ca animalele. Suntem inculti si dam spre prostie, nu avem de unde sa invatam ceea ce trebuie. Murim...

Omul cat traieste invata... Ei bine, cam asa este. Toata viata invatam, dar invatam ceea ce nu ne trebuie, si la sfarsitul vietii, cand tragem linie, ne dam seama ca nu stim nimic.

Deschideti-va ochii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu